CUISINE CULINAIRE RIJNMOND

Vlaardingen

PASSIE VOOR KOKEN


  • Puur natuur
    Puur natuur
  • Zonder inspanning geen resultaat
    Zonder inspanning geen resultaat
  • Producten van het seizoen
    Producten van het seizoen
  • Koken met passie
    Koken met passie


Dessert van bevroren zomervruchten en witte chocolade

Categorie: 
Maand: 

MENU 2013

Ingrediënten

Voor 12 Personen

Ingrediënten

  • 1 bakje(s) bosbessen
  • 1 bakje(s) frambozen
  • 1 bakje(s) bramen
  • 1 bakje(s) aardbeien
  • 1 bakje(s) rode aalbessen
  • 150 gram witte chocolade (goede kwaliteit)
  • 300 mililiter slagroom
  • 1 bakje(s) eetbare bloemen, b..v. violen

Dessert van bevroren zomervruchten en witte chocolade Werkwijze

Bereiding:

Spreid de vruchten uit op een bakblik en zet 1 uur in de vriezer.

Snijd vlak voor het serveren de witte chocolade in stukjes en doe die samen met de slagroom in een kleine pan en laat al roerend op matig laag vuur smelten. Het moet een mooie, warme, gladde saus worden.

Serveren:

Verdeel de vruchten over de 12 diepe borden en schep de chocolade saus erover.

Garneer elk bord met wat bloemen. Serveer direct.

Wees de eerste om een beoordeling te plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen