Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Eend met amandelnoga en honingkruim
Zalmmoot Valois
Rokerige paprikasoep met dronken garnalen
Asperges met lamszwezerik en morillesaus
Zacht gerookte zalm op zeekraal en lamsoor, aardappelkruimels, kaantjes van Serranoham en dressing van karnemelk met groene kruiden
Provençaalse kabeljauw in tomatensaus met pasta
Bramensorbet en cheesecake-mousse
Gegrilde en gerookte ribeye met knoflook
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken