Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Geen Evenementen
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gepeperd staartstuk van rund in een zoutkorst met pepersaus en Roseval op z’n Korendijks en haricots verts met hazelnoten
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Kersenfeest
Paddenstoelentaartje (waar een kwarteltje over vloog)
Risotto de coliflor con coliflor frita y virutas Manchegas
Aspergesoep met gerookte paling
Heldere bouillon met kalfsleverquenelles en bladerdeegrondjes
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken