Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Geen Evenementen
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gepeperd staartstuk van rund in een zoutkorst met pepersaus en Roseval op z’n Korendijks en haricots verts met hazelnoten
Kip met abrikozen, pistachenootjes en zoetzure gegrilde courgettes met munt en geklopte ricott
Heldere bouillon met kalfsleverquenelles en bladerdeegrondjes
Getruffeerde kip met proseccosau
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
Kalfsgehakt in aardappelkorst haricots verts en rozemarijn- tomatenspies
Turrón intxaursalsa semicongelado (turrón de nuez congelado) con jarabe de café
Heldere gazpacho van watermeloen met krokant kaaskoekje
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken