Ga terug
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Meloenshake met garnalen
Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
Gang
Amuse, Bijgerecht
Keuken
Mediterraan
Trefwoord
2018, december
Porties
12
Auteur
Menucommissie CCR
Equipment
sherryglazen
Ingrediënten
Ingrediënten:
1
st
galiameloen
geeft ca 500/600 ml puree
350
ml
Moscato d’ Asti
200
ml
Griekse yogurt
150
g
Hollandse garnalen
dille
garnering
Instructies
Bereiding:
Schil de meloen en snijd in grove stukken. Pureer de meloen in de blender samen met de wijn en yoghurt tot een shake. Laat goed afkoelen.
Roer voor het serveren het geheel onder toevoeging van de garnalen goed door. Verdeel de shake over de glazen.
Serveren:
Plaats glas met een lepel op een bord en garneer met wat dille.
Notities
WIJNSUGGESTIE
Trimbach Riesling, Elzas-Frankrijk