Leg de beide paprika’s gedurende 25 min op een bakplaat in de oven totdat de paprika’s voor een deel zwart zijn geblakerd.
Verwijder de schil en de pitjes van de paprika’s en pureer ze samen met de paprikapoeder, de mayonaise en de cayennepeper in de Magimix of met de staafmixer.
Haal deze massa vervolgens door een fijne zeef.
Tartaar
Snijd en hak de tournedos tot een fijn gehakt en meng het met de kappertjes en de olijfolie. Maak op smaak met zout.
Snijd de augurkjes tot een zeer fijne brunoise. Snijd de bieslook fijn en snijd op het laatst (vlak voor het uitserveren) de sjalotjes ragfijn.
Rooster de toast.
Serveren:
Neem een steker van 5 cm doorsnee en leg hier een laagje vlees in. Vervolgens een laagje paprikasaus en dek af met de sjalot, augurk en bieslook.
Neem de steker weg en leg er een toefje veldsla naast met een paar druppels dressing.