Vet 12 siliconenvormpjes van ca. 8 cm. in met een weinig boter en bestuif met wat bloem.
Splits de eieren. Klop het eiwit met een handmixer of in het bekken van de Kitchenaid stijf.
Doe de geitenkaas en de suiker in een andere kom en klop ze met een garde tot ze goed gemengd zijn. Voeg één voor één de eidooiers toe en klop goed tot een romig mengsel.
Vouw het geklopte eiwit met een pannenlikker voorzichtig door het kaasdooier mengsel
Meng niet te veel.
Schep het beslag in de vormpjes en bak de taartjes 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin en gerezen zijn en stevig aanvoelen.
Laat ze 10 min. afkoelen en haal ze uit de vormpjes. Laat verder afkoelen.
Gemberroom
Hak de gember heel fijn en klop de slagroom stijf en meng met de gember en de siroop.
Serveren
Spuit een spiegel van room op een bord en leg in het midden het kaastaartje.