Rooster de geraspte kokos in een droge pan goudbruin. Doe de bloem met een snufje zout in een kom. Voeg de geklutste eieren en de kokosmelk toe.
Roer tot een glad mengsel. Roer de kokos, garnalen en de fijngesneden lente-uitjes erdoorheen. Laat het beslag rusten.
Kort voor het uitserveren: Verhit op een middelhoog vuur een beetje zonnebloemolie in een koekenpan en bak de garnalen koekjes in 2 à 3 min. per kant lichtbruin. Houd ze warm in de warmhoudkast.
Komkommerpickles
Schil de komkommer, verwijder pitjes en snijd de komkommer klein (brunoise). Snipper de sjalot en snijd de peper heel fijn (verwijder de pitjes). Meng komkommer, zout, sjalot,
rode peper, rijstazijn, gembersiroop en de chilisaus door elkaar. Zet koel weg.
Koriandercrème
Hak de koriander heel fijn en meng het met de crème fraîche, mayonaise, gembersiroop en peper en zout. Zet koel weg.
Serveren:
Leg op een zwart rechthoekig schaaltje het garnalenkoekje(s), wat koriandercrème en een borrelglaasje komkommerpickles.