Pureer 500 g aardbeien 100 g frambozen 100 g aalbessen en 100 g blauwe bessen met de likeur, citroensap (naar smaak), de zestes en 2 el suiker.
Snijd 500 g aardbeien in kleine stukjes en verdeel over de schaaltjes. Giet de aardbeiensoep er op. Blijf minstens 1½ cm. onder de rand van het kommetje.
Steek uit het bladerdeeg 12 ronde plakken, iets groter dan het kommetje.
Bestrijk het deeg rondom met een 1 cm. brede rand met koud water.
Leg het deeg met de bestreken kant naar beneden op de kommetjes en druk een weinig aan.
Zet koud weg tot het afbakken.
Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei en strooi er de suiker over.
Zet de bakjes ca. 20 min. in de oven tot het deeg gaar en de suiker gekarameliseerd is.
Serveren:
Zet het bakje in het midden van een langwerpig bord.
Leg links en rechts in een streep muntblaadjes verdeel de rest van het fruit hier over en bestrooi het geheel met wat poedersuiker.