Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hollandse gazpacho met garnalen en een bladerdeeg visje
Kokossoep met groene asperges, champignons en bamboescheuten
Gevuld inktvisje op risotto
Sint Jacobsschelpen gesauteerde kool en gebakken chorizo
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Kaasvariaties met verse vruchten
Canard à l’orange, pommes soufflées au laurier et brocoli aux amandes
Ouderwets lekkere kwarktaart met aardbeien
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken