Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Dessert van bosvruchten en kwark gegarneerd met noga
Mosselen met lychees en kerriecrème
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Romige paddenstoelensoep met gepickelde paddenstoelen met geitenkaas en walnoten
Vlaams konijn
Varkensfilet met Pommes Dauphine en geglaceerde boontjes
Paddenstoelensalade met kaaspannenkoeklinten en Parmaham
Tarbot met mosselen, scheermessen, bleekselderij en mosselschuim
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken