Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Boeken
[roksprocket id=”13″]
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Tarbot met mosselen, scheermessen, bleekselderij en mosselschuim
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Haring met rode bietengelei
Risolle met pangsitsaus en atjar ketimoen
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Zeevruchtenterrine
Gebakken zalm met geroosterd venkelzaad, met aardappel- citroenschijfjes op een bord met broccolicrème
Vongole in papillot met asperge risotto
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken