Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Recepten jaar 2021
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Nasi goreng (stijl Koninklijke Marine) met saté sapi, pindasaus en een spiegelei
Preisoep met waterkers, mierikswortel en crème fraîche croûtes
Zeeduivel met tijm en spek en tian de legumes
Zoete pannenkoek met geitenkaas en peer
Pepermuntparfait van crème de menthe en chocoladesaus
Saoto soepje
Kabeljauw met dillecitroenboter, zwarte rijst, zoetzure spitskool, sojabonen en venkelsaus
Duo uit Stellendam en Limburg, verpakt in een soesje
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Langoustines met raapjes, rammenas, basilicumolie en schaaldierensaus
Eend met amandelnoga en honingkruim
Risolle met pangsitsaus en atjar ketimoen
Zeebaars met gebakken banaan en gekonfijte eendenmaagjes
Mangotaartje met kokosijs
Lasagne van Kernhem met dadels, walnoten, olijven en rode uiencompote
Steak tomaat
Mango-kokos nagerecht
Vijgen met stilton port en noten
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Yerseke ontmoet het Westland
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2022 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken