Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Afzonderlijke gerechten huidige maand
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Tongrolletje op een risottokoekje
Lamsbout met groene groenten en pestosaus
Lamsrack met muntmarinade
Zakje met een soepje van paddenstoelen en crostini
Champagne-ijs parfait met amandelkrul
Oesters bearnaise en oesters Bloody Mary
Getruffeerde kip met proseccosau
Dessert van bosvruchten en kwark gegarneerd met noga
Met kaascrème gevulde knolselderijrolletjes met zuurdesemcroutons en snippers Iberico ham
Kaasvariaties met verse vruchten
Doperwtenroomsoep met pistou en kaaskrullen met spek
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken