Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Afzonderlijke gerechten huidige maand
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Franse heldere vissoep met tonijnciabatta
Soep van gele paprika en saffraan, crème van geitenkaas met mossel en tartaar van rivierkreeftjes
Krokante peren met vanilleroom
Filodeeg met chocolade aardbeien en basilicumroomijs
Gepofte biet met rozenjam, grapefruit, frambozen en pistache
Haringtartaar met groene kruiden en gefrituurde kapperappeltjes
Salade met zalm, langoustines en groenten
Witlof trio met tarte tatin, stamppotje en salade
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken