Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Afzonderlijke gerechten huidige maand
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Risotto de coliflor con coliflor frita y virutas Manchegas
Mul gemarineerd in sinaasappel
Zalmmoot Valois
Kalfsoester met cantharellen in cognacsaus en pommes duchesse
Rokerige paprikasoep met dronken garnalen
Rode poonfilet met polenta en bospeencrème
Vol-au-vent kippenragout met brosse kraak
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken