Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Afzonderlijke gerechten huidige maand
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Paddenstoelentaartje (waar een kwarteltje over vloog)
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Kalfszwezerik met Madeirasaus, gesmoorde prei en aardappelpannenkoek
Zakje met een soepje van paddenstoelen en crostini
Gebraden Hazenrug met Tonkabonen-chocolade saus, spitskool en aardappeltaartje
Hammouse met salsa van rode paprika
Portobelloburger met pesto en ovenfriet met vegan mayonaise
Lemontoetje
Met roos geparfumeerde gepocheerde perziken en honingyoghurt met kattentongen
Gebraden, gepocheerde en gevulde varkenslende, krokante aardappel-prei mousseline en Hongaarse zuurkool
Tartaar van entrecote met gepocheerd scharrelei en truffel
Scroppino van limoensorbetijs en prosecco
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken