Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gekarameliseerde peren met hazelnootijs
Drie feestelijke amuses
Zijdentofu-dessert met pruimen en tuiles
Hors d’oeuvres variés avec roulés aux olives
Visgratin
Ricottagnocchi, erwtensaus met paddenstoelen, asperge en spiegeleitje
Mousse van frambozen in een filo-krul op een bedje van peer
Italiaanse gevulde mosselen met ciabatta en kruidenboter
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken