Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Luchtig geitenkaastaartje met gemberroom
Tartaar van entrecote met gepocheerd scharrelei en truffel
Mul gemarineerd in sinaasappel
Vijgen, blauwe kaas en prosciutto
Schiedams trio van vis
Haringtartaar met groene kruiden en gefrituurde kapperappeltjes
Zalm met bospeen, paksoi en kokossaus
Heldere bouillon met kalfsleverquenelles en bladerdeegrondjes
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken