Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Zuurkoolpannenkoekjes met foie gras en druiven
Foie gras met Coquilles St. Jacques, witte kool, saus van witte port en krokantje van briochebrood
Consommé van fazant met groentejulienne
Paddenstoelenragout met groene peper
Salmon à l’orange, aardappelpoffertjes met Noilly Prat-schuim
Roulé Marquis
Parmezaanmandjes met avocadosalade en garnaal
Gebraden, gepocheerde en gevulde varkenslende, krokante aardappel-prei mousseline en Hongaarse zuurkool
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken