Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gefrituurde witte asperges met spinaziesalade en papajasalsa
Paddenstoelensalade met kaaspannenkoeklinten en Parmaham
Haring met rode bietengelei
Kersenclafoutis met kersensorbet-ijs
Filodeeg met chocolade aardbeien en basilicumroomijs
Vol-au-vent kippenragout met brosse kraak
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken