Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken

Meloenshake met garnalen

Nog geen beoordeling
Recept afdrukken
GangAmuse, Bijgerecht
KeukenMediterraan
Trefwoord2018, december
Porties12
AuteurMenucommissie CCR

Equipment

  • sherryglazen

Ingrediënten

Ingrediënten:

  • 1 st galiameloen geeft ca 500/600 ml puree
  • 350 ml Moscato d’ Asti
  • 200 ml Griekse yogurt
  • 150 g Hollandse garnalen
  • dille garnering

Instructies

Bereiding:

  • Schil de meloen en snijd in grove stukken. Pureer de meloen in de blender samen met de wijn en yoghurt tot een shake. Laat goed afkoelen.
  • Roer voor het serveren het geheel onder toevoeging van de garnalen goed door. Verdeel de shake over de glazen.

Serveren:

  • Plaats glas met een lepel op een bord en garneer met wat dille.

Notities

WIJNSUGGESTIE
Trimbach Riesling, Elzas-Frankrijk