Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken

 

Ruim 300 recepten van de banketbakker Cees Holtkamp

Cees Holtkamp

Tien jaar na het verschijnen van De Banketbakker hebben we het boek een nieuwe uitstraling gegeven. De cover is veranderd, van wit naar blauw; het is De Banketbakker 2.0 dus 2 i.p.v. 1 kroket op de voorkant. Het binnenwerk is geheel vernieuwd, nieuwe lay-out, nieuwe foto’s en daarbij uitgebreid met meer dan 20 recepten. Deze klassieker mag in geen enkel huishouden ontbreken.

Een groot aantal van de recepten zijn te zien op Foodtube.

 “Geen twijfel mogelijk. Deze klassieker en mijn persoonlijke favoriet helpt ieders bakkunsten naar een hoger peil brengen”
– Janny vd Heijden

“Het boek De Banketbakker doet de banketbakkerij eer aan. De juiste ingrediënten, de juiste bereiding. Alles klopt in dit boek!”
– Robert van Beckhoven

“Passie voor je beroep hebben…..dat delen we! Cees, je hebt me weten mee te slepen met jouw fantastische recepten, jouw boek prijkt in mijn keuken op de vensterbank en ik kan het iedereen aanraden!”
– André Rieu