Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Haagsche- Bluf- Charlotte- variatie met advocaat
Kalfsgehakt in aardappelkorst haricots verts en rozemarijn- tomatenspies
Sabayon van steranijs en kaneel met gepocheerde peer en gezouten karamelijs
Ceviche van heilbot met gember en chilipeper
Zoete aardappelsoep
Bitterkoekjesbavarois met bosbessencompote
Asperge quiches
Duo uit Stellendam en Limburg, verpakt in een soesje
Lychee-gember sorbet met smeerproppen
Italiaanse gevulde mosselen met ciabatta en kruidenboter
Canard à l’orange, pommes soufflées au laurier et brocoli aux amandes
Haring met rode bietengelei
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken