Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Crêpes Suzette met vanille ijs
Bramensorbet en cheesecake-mousse
Vol-au-vent kippenragout met brosse kraak
Romige paddenstoelensoep met gepickelde paddenstoelen met geitenkaas en walnoten
Drie gerechtjes met garnaal
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Soep van kokos met citroengras en gamba’s
Haringtartaar met groene kruiden en gefrituurde kapperappeltjes
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken