Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
[roksprocket id=”8″]
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Haagsche- Bluf- Charlotte- variatie met advocaat
Ossobuco met spinaziesalade
Medaillons de lotte et crevettes au beurre blanc, timbales de riz à la courgette
Ceasarsalade met kipgehaktballetjes
Koolvissoufflé met groentenrijst en peterseliesaus
Gebraden Hazenrug met Tonkabonen-chocolade saus, spitskool en aardappeltaartje
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Varkensgebraad met twee soort vijgen en een variatie van zomergroenten
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken