Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hertenrugfilet met groentetuintje
Witlof trio met tarte tatin, stamppotje en salade
Franse heldere vissoep met tonijnciabatta
Thourinssoep
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Krokante garnalen op een heet bedje
Zeewolffilet met geroosterde paprikasaus kappertjes en olijven
Gemarineerde mango met kokosroom en boudoirs
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken