Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Boeken
[roksprocket id=”13″]
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Rode bieten met mierikswortelroom
Pithivier en jus van confit de canard
Lichte uiensoep
Côte de Boeuf met ansjovissalsa en gebakken krielaardappeltjes
Italiaanse gevulde mosselen met ciabatta en kruidenboter
Tongrolletje op z’n Oostends
Paddenstoelenragout met groene peper
5-kruiden biefstuk met aardappelpoffertjes
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken