Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Boeken
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer
›
‹
1
2
3
4
5
6
7
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Camembertmousse met karamelsaus van rode port
Kalfsoester met cantharellen in cognacsaus en pommes duchesse
Zoete pannenkoek met geitenkaas en peer
Coquilles met Tarte Tatin van venkel
Zeewolffilet met geroosterde paprikasaus kappertjes en olijven
Crème patissière met aardbeien in kersensaus en crumble
Mascarponetaartje met frambozencrumble
Vijgen, blauwe kaas en prosciutto
Ceviche van heilbot met gember en chilipeper
Iberico kotelet, snijbonen, tuinboontjes, gekonfijte roseval aardappel, jus van rode wijn en zomertruffel
Salade met geroosterde vijgen, honingtijmspekjes, roquefortdressing en hartige saladebiscuits
Gebraden eendenborstfilet met bietjes, paddenstoelen en peperige saus
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken