Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Zeebaars met Sauternes saus, pistacheboter en pasta
Mascarponetaartje met frambozencrumble
Consommé van fazant met groentejulienne
Sous-vide bereide eendenborstfilet met selderijremoulade, kikkererwtenmousseline en gekarameliseerde wortel
Rode poonfilet met polenta en bospeencrème
Hertenrack met port-wild saus, en garnituur van wortelcrème, spruitjes, jonge wortel en pommes Parisienne
Saoto soepje
Tomatencappuccino met voorjaarskruiden
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken