Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Camembertmousse met karamelsaus van rode port
Kaasmousse met rozemarijnsaus en gekarameliseerde walnoten
Rouleau van fazant met amandelen, mosterdschuim, crème van zoete aardappelen en aardappelchips
Tomatencappuccino met voorjaarskruiden
Spaghetti met mosselen en Treviso-sla
Walnotentaart met armagnacpruimen
Portobelloburger met pesto en ovenfriet met vegan mayonaise
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken