Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Witlof trio met tarte tatin, stamppotje en salade
Gepocheerd eitje met morillesaus
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Sint Jacobsschelpen met amandelen, dille en witlof
Lamsbout met groene groenten en pestosaus
Tomatencappuccino met voorjaarskruiden
Mul gemarineerd in sinaasappel
Kalfsgehakt in aardappelkorst haricots verts en rozemarijn- tomatenspies
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken