Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Tartelette met meiknolletjes, roodlof, rode biet, witte bonenmousseline en een dressing van geroosterd hennepzaad en peterselieolie
Gepofte biet met rozenjam, grapefruit, frambozen en pistache
Lichte uiensoep
Rode poonfilet met polenta en bospeencrème
Caesarsoep
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Zalm in pittige kokosroom
Vongole in papillot met asperge risotto
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken