Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Wijtingpaté
Zalm met bospeen, paksoi en kokossaus
Salade met geroosterde vijgen, honingtijmspekjes, roquefortdressing en hartige saladebiscuits
Reerack met rode wijn, broccolistronk met broccolimuntsaus
Trio van frittata, soep en ravioli
Zuurkoolpannenkoekjes met foie gras en druiven
Gebakken zalm met geroosterd venkelzaad, met aardappel- citroenschijfjes op een bord met broccolicrème
Sabayon van steranijs en kaneel met gepocheerde peer en gezouten karamelijs
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken