Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Camembertmousse met karamelsaus van rode port
Auberginebeignets ( naar het recept van Yotam Ottolenghi)
Portobelloburger met pesto en ovenfriet met vegan mayonaise
Vijgen, blauwe kaas en prosciutto
Rabarber soezen
Pepermuntparfait van crème de menthe en chocoladesaus
Franse mosterdsoep
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken