Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Amandel kipfilet met sinaasappel citroensaus en bloemkool couscous
Zomerkoninkjes met een hoed
Mediterrane gegrilde aubergines en puntpaprika’s
Zalm met een Marokkaans jasje
Coquilles St. Jacques met beurre blanc
Visbordje
Rode mul met venkel en een saus van oranjebitter
Aspergesoep met gerookte paling en Noordzeegarnalen
Lemontoetje
Zeebaars met gebakken banaan en gekonfijte eendenmaagjes
Citroenverrassing
Ceviche van heilbot met gember en chilipeper
Soeptrio met Parmezaankoekje
Kabeljauw met dillecitroenboter, zwarte rijst, zoetzure spitskool, sojabonen en venkelsaus
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Diverse amuses voor Pasen
Een Italiaans-Frans huwelijk, een éclair gevuld met gorgonzola
Courgettesoep met doperwten, basilicum en kaassoesjes
Scampi met gazpachosaus van avocado’s
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2022 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken