Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Pittige groentesoep met maistortilla chips
Zuurkoolstrudel
Zeebaars met gebakken banaan en gekonfijte eendenmaagjes
Frans visschoteltje
Fazant, eendenlever-fazantmousse, pastinaakpuree en zuurkool
Camembertmousse met karamelsaus van rode port
Caesarsoep
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Scampi met gazpachosaus van avocado’s
Tourin à la tomate
Nasi goreng (stijl Koninklijke Marine) met saté sapi, pindasaus en een spiegelei
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken