Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Kwartelbouillon
Bavette, cannelloni gevuld met crème van aardpeer en rood lof
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Mousse van frambozen in een filo-krul op een bedje van peer
Schiedams trio van vis
Haringtartaar met groene kruiden en gefrituurde kapperappeltjes
Citroenzalm met aspergelinten in room
Paddenstoelentaartje (waar een kwarteltje over vloog)
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken