Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Consommé van fazant met groentejulienne
Komkommercrèmesoep met kalfsgehaktballetjes
Parelhoenderfilet met gebakken witlof en bospaddestoelen
Zoete aardappelsoep
Sint Jacobsschelpen met amandelen, dille en witlof
Citroenzalm met aspergelinten in room
Lasagne van Kernhem met dadels, walnoten, olijven en rode uiencompote
Trio van frittata, soep en ravioli
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken