Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Zoete aardappelsoep
Sous-vide bereide eendenborstfilet met selderijremoulade, kikkererwtenmousseline en gekarameliseerde wortel
Open lasagna met zalm, citroenricotta en komkommerspaghetti en basilicumolie
Zijdentofu-dessert met pruimen en tuiles
Tarbot met mosselen, scheermessen, bleekselderij en mosselschuim
Bavarois van tomaat, olijfkoekje, remoulade van avocado en garnalen
Texelse lamshaasjes met mosterd- rozemarijnsaus een HoekscheWaards-Amsterdams aardappeltje en pastinakenmousse
Hollandse gazpacho met garnalen en een bladerdeeg visje
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken