Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Parelhoen op een bedje van noot en appel met een roomsaus
Kip kerriesoep met pastinaakchips
Fazant, eendenlever-fazantmousse, pastinaakpuree en zuurkool
Vijgen, blauwe kaas en prosciutto
Luchtig geitenkaastaartje met gemberroom
Hammouse met salsa van rode paprika
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Een Italiaans-Frans huwelijk, een éclair gevuld met gorgonzola
Slakjes met artisjok
Perzische gevulde lamsschouder met aubergines in honing
Visbordje
Romige soep van witlof en brie
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken