Rouleau van gevogelte
Ingrediënten
Ingrediënten:
- 2 st kipfilets
- 4 el truffelpasta goede kwaliteit
- 48 st groene aspergepunten mini
- boter
- zout en peper
Instructies
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 °C
- Zet 12 zwarte langwerpige borden in de warmhoudkast.
- Sla de kipfilets plat tussen 2 velletjes plasticfolie tot ongeveer 8 mm dikte.
- Bestrijk de kipfilets met de truffelpasta. Strooi er zout en peper over.
- Rol de kipfilets voorzichtig op.
- Verpak de rol in aluminiumfolie en gaar de rol circa 8 min in een oven van 180 °C.
- Haal ze uit de oven en laat afkoelen en verwijder het aluminiumfolie.
- Kook de asperges 3 min in water met zout.
- Laat ze goed uitlekken en haal ze door een beetje boter.
Serveren:
- Snijd de rouleau in 24 mooie plakken.
- Leg vier aspergepunten op het bord en leg daar 2 plakjes van de rouleau op.
- Serveer uit.
Notities
WIJNSUGGESTIE
Zabù Grillo Italië -Sicilië
Heeft een heldere goudgele kleur. In de neus ruikt men rijpe
tonen van tropisch fruit en een lichte vanilletoon, in de smaak proeft
men geel fruit, sappige zuren en een ronde, rijke afdronk.
Heeft een heldere goudgele kleur. In de neus ruikt men rijpe
tonen van tropisch fruit en een lichte vanilletoon, in de smaak proeft
men geel fruit, sappige zuren en een ronde, rijke afdronk.