Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hertenrugfilet met groentetuintje
5-kruiden biefstuk met aardappelpoffertjes
Tourin à la tomate
Salade met olijven, walnoten, granaatappelpitten, focaccia met tapenade en verse geitenkaas
Sous-vide bereide eendenborstfilet met selderijremoulade, kikkererwtenmousseline en gekarameliseerde wortel
Vitello tonnato met een amuse van tonijntartaar
Auberginebeignets ( naar het recept van Yotam Ottolenghi)
Salade van artisjokken, asperges en gebakken kwartel
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken