Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Entrecôterolletjes met rösti en dragoncrème
Dessert van bosvruchten en kwark gegarneerd met noga
Pithivier en jus van confit de canard
Drie feestelijke amuses
Zeebaars met gebakken banaan en gekonfijte eendenmaagjes
Samosa’s gevuld met zuurkool, rookworst en gekaramelliseerde uitjes
Vijgen met stilton port en noten
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken