Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Parelhoen op een bedje van noot en appel met een roomsaus
Reuzenravioli
Lichte uiensoep
Pimientos rellenos – Gevulde paprika’s
Varkensgebraad met twee soort vijgen en een variatie van zomergroenten
Oesters bearnaise en oesters Bloody Mary
Mousse van frambozen in een filo-krul op een bedje van peer
Gebraden, gepocheerde en gevulde varkenslende, krokante aardappel-prei mousseline en Hongaarse zuurkool
Gevulde varkenshaas met aardappelpuree en groenten uit de oven
Een Italiaans-Frans huwelijk, een éclair gevuld met gorgonzola
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Lasagne van Kernhem met dadels, walnoten, olijven en rode uiencompote
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken