Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Zalmmoot Valois
Preisoep met waterkers, mierikswortel en crème fraîche croûtes
Citroenverrassing
Witlof trio met tarte tatin, stamppotje en salade
Tartaar van entrecote met gepocheerd scharrelei en truffel
Kikkerbillen met stokbrood
Vijgen, blauwe kaas en prosciutto
Tarbot met mosselen, scheermessen, bleekselderij en mosselschuim
Vijgen met stilton port en noten
Frambozen met vanille-frambozensaus en krokant schuim
Dessert van bosvruchten en kwark gegarneerd met noga
Champagne-ijs parfait met amandelkrul
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2023 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken