Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Quiche Lorraine met garnering van tomatensalade
Oesters bearnaise en oesters Bloody Mary
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Gepocheerd eitje met morillesaus
Fazant met savooiekool, druiven en rode wijnsaus
Bramensorbet en cheesecake-mousse
Steak tomaat
Hertenrack met port-wild saus, en garnituur van wortelcrème, spruitjes, jonge wortel en pommes Parisienne
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken