Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
No comments
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Hertenrack met port-wild saus, en garnituur van wortelcrème, spruitjes, jonge wortel en pommes Parisienne
Salade van artisjokken, asperges en gebakken kwartel
Makreelrilettes met venkelvinaigrette en dragonmayonaise
Coffee crumbletaart met frambozen en slagroom
Varkensgebraad met twee soort vijgen en een variatie van zomergroenten
Zalmmoot Valois
Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei en flintertjes Leidse kaas, croutons en gebakken grove Hollandse mosterd
Tomatencappuccino met voorjaarskruiden
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken