Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken

Dinsdag 27 februari jl. hebben 8 medewerkers van Sligro bij ons het Maart Menu gekookt. Onder het genot van een glas lekkers zijn zij door het bestuur  verwelkomd en geïnformeerd omtrent  de activiteiten van de CCR .

Deze kookavond was het antwoord van CCR op de succesvolle promotie-avond in november 2023 bij Sligro Spaanse Polder Rotterdam. Onder de leiding van Dick Visser, Rob Versloot en Martin Landman zijn de mannen en een dame aan de slag gegaan met het uitdagende 5-gangen menu van maart. Omdat het merendeel van hen een Professionele Chef is,  verliep het bereiden van de gerechten vlot en werd kennis over en weer gedeeld.

Door de sommelier van Sligro waren bij de gerechten de passende wijnen gekozen. Hij maakte deel uit van dit leuke gezelschap, waardoor de beschrijving van de keuze leuk en leerzaam was.

Het was een heel geanimeerde en geslaagde avond, waarmee de band tussen Sligro en CCR hechter is geworden en zeker navolging zal krijgen.

Dank  aan Dick Visser voor het initiatief