Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Panna cotta met gepocheerde peer, verse vruchten en twee sauzen
Piemonte paprika’s
Gemarineerde zalm met langoustines
Tartelette met pijnboompittenspijs en calvadosmousse
Courgetteduo met varkensmedaillon
Tartaar van dorade met gamba, crème van dille, frisée sla, groene asperges en sjalot vinaigrette
Paddenstoelentaartje (waar een kwarteltje over vloog)
Tournedos à la Marseillaise
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken