Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Preisoep met waterkers, mierikswortel en crème fraîche croûtes
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Heldere gazpacho van watermeloen met krokant kaaskoekje
Gepeperd staartstuk van rund in een zoutkorst met pepersaus en Roseval op z’n Korendijks en haricots verts met hazelnoten
Thourinssoep
Gemberasperges met frambozen en sinaasappelijs
Aspergesoep met gerookte paling en Noordzeegarnalen
Zakje met een soepje van paddenstoelen en crostini
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken