Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Kokossoep met groene asperges, champignons en bamboescheuten
Haagsche- Bluf- Charlotte- variatie met advocaat
Sous-vide bereide eendenborstfilet met selderijremoulade, kikkererwtenmousseline en gekarameliseerde wortel
Biefstuk met rucola en Parmezaanse kaas
5-kruiden biefstuk met aardappelpoffertjes
Yerseke ontmoet het Westland
Rokerige paprikasoep met dronken garnalen
Ceviche van coquilles gemarineerd in Yuzusap met peperige guacamole
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken