Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Bramensorbet en cheesecake-mousse
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
Gekonfijte scharfilet met zeekraal en aardappel-roomsaus
Gevuld inktvisje op risotto
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei en flintertjes Leidse kaas, croutons en gebakken grove Hollandse mosterd
Panna cotta met gepocheerde peer, verse vruchten en twee sauzen
Tomatensalade, avocado, kaaskrokant, appel en dragon en kaasmousse
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken