Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Aspergesoep met gerookte paling en Noordzeegarnalen
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Salade met olijven, walnoten, granaatappelpitten, focaccia met tapenade en verse geitenkaas
Fazant, eendenlever-fazantmousse, pastinaakpuree en zuurkool
Mosselen met lychees en kerriecrème
Rode bieten met mierikswortelroom
Romige soep van witlof en brie
Salade met zalm, langoustines en groenten
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken