Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Passievruchtensoufflé met passievruchtencoulis en passievruchtensorbet
Crema Catalana
Makreeltartaar met korianderdressing en knoflookchips
Italiaanse broodsalade met ossenhaas en aardbeien
Gepofte biet met rozenjam, grapefruit, frambozen en pistache
Dessert van bosvruchten en kwark gegarneerd met noga
Hertenrack met port-wild saus, en garnituur van wortelcrème, spruitjes, jonge wortel en pommes Parisienne
Hollandse gazpacho met garnalen en een bladerdeeg visje
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken