Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Ceviche van coquilles gemarineerd in Yuzusap met peperige guacamole
Gepocheerd eitje met morillesaus
Zalmmoot Valois
Mango-kokos nagerecht
Gemarineerde zalm met langoustines
Kwartelbouillon
Tartelette met pijnboompittenspijs en calvadosmousse
Hertenrack met port-wild saus, en garnituur van wortelcrème, spruitjes, jonge wortel en pommes Parisienne
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken