Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Tompouce met truffelcrème en gerookte eend
Makreeltartaar met korianderdressing en knoflookchips
Zuurkoolpannenkoekjes met foie gras en druiven
Spaghetti met mosselen en Treviso-sla
Panna cotta met gepocheerde peer, verse vruchten en twee sauzen
Burrata met geroosterde druiven en basilicum en toast met avocadoboter en tomatensalsa
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Gepeperd staartstuk van rund in een zoutkorst met pepersaus en Roseval op z’n Korendijks en haricots verts met hazelnoten
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken