Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Drie gerechtjes met garnaal
Gevulde courgetterolletjes
Rouleau van fazant met amandelen, mosterdschuim, crème van zoete aardappelen en aardappelchips
Vanilleparfait met peer en karamelsaus.
Varkensgebraad met twee soort vijgen en een variatie van zomergroenten
Risolle met pangsitsaus en atjar ketimoen
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Courgetteduo met varkensmedaillon
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken