Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Biefstuk met rucola en Parmezaanse kaas
Witlof trio met tarte tatin, stamppotje en salade
Rabarbersoepje met citroensorbet en aardbeien
Gebakken zalm met geroosterd venkelzaad, met aardappel- citroenschijfjes op een bord met broccolicrème
Paddenstoelenragout met groene peper
Romige soep van gerookte pastinaak met truffel
Mango-kokos nagerecht
Asperges met lamszwezerik en morillesaus
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken