Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Stuur een email naar de voorzitter van de Cuisine Culinaire Rijnmond
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gegrilde en gerookte ribeye met knoflook
Slakjes met artisjok
Kip kerriesoep met pastinaakchips
Parmezaanmandjes met avocadosalade en garnaal
Zalm met een Marokkaans jasje
Coquilles St. Jacques met beurre blanc
Scaloppine met marsala, spinazie en polenta
Zalm in pittige kokosroom
Entrecôterolletjes met rösti en dragoncrème
Lamsfilet gevuld met Parmaham, kalfsfricandeau en Emmentaler, gekonfijte groenten en aardappeltournedos
Zijdentofu-dessert met pruimen en tuiles
Aubergine met tomaat, bulgur, köfte en citroenyoghurt
Ceviche van coquilles gemarineerd in Yuzusap met peperige guacamole
Italiaanse chocolade truffels
Haring met rode bietengelei
Bloemkool met Italiaanse kaascrème
Kabeljauw met dillecitroenboter, zwarte rijst, zoetzure spitskool, sojabonen en venkelsaus
Zomerkoninkjes met een hoed
5-kruiden biefstuk met aardappelpoffertjes
Vijgen met stilton port en noten
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2022 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Recepten
Recepten en zoeken