Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gegrilde groene asperges met een gefrituurd ei en flintertjes Leidse kaas, croutons en gebakken grove Hollandse mosterd
Gepofte biet met rozenjam, grapefruit, frambozen en pistache
Risolle met pangsitsaus en atjar ketimoen
Met roos geparfumeerde gepocheerde perziken en honingyoghurt met kattentongen
Samosa’s gevuld met zuurkool, rookworst en gekaramelliseerde uitjes
Gekonfijte tomaat met grapefuit granité
Perzik-frambozentaart met hazelnoten
Hammouse met salsa van rode paprika
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken