Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Tarbot met mosselen, scheermessen, bleekselderij en mosselschuim
Biefstuk met rucola en Parmezaanse kaas
Coquilles met doperwtjes, pancetta en croutons
Lichte uiensoep
Reerack met rode wijn, broccolistronk met broccolimuntsaus
Kaasmousse met rozemarijnsaus en gekarameliseerde walnoten
Zacht gerookte zalm op zeekraal en lamsoor, aardappelkruimels, kaantjes van Serranoham en dressing van karnemelk met groene kruiden
Gelakte varkenswang met gekarameliseerde witlof en Vlaamse friet
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2025 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken