Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Haringtartaar met groene kruiden en gefrituurde kapperappeltjes
Hartige taartjes met knoflookcrème, heilbot en spinazieballetjes
Courgettesoep met yoghurtroom
Bobotie met gewokte groenten
Lychee-gember sorbet met smeerproppen
Iberico kotelet, snijbonen, tuinboontjes, gekonfijte roseval aardappel, jus van rode wijn en zomertruffel
Tartelette met meiknolletjes, roodlof, rode biet, witte bonenmousseline en een dressing van geroosterd hennepzaad en peterselieolie
Gegrilde rode mul met verse kruiden en botersaus
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken