Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Gebakken tonijnfilet met peultjes, taugé en citroenbotersaus
Mango-kokos nagerecht
Yotam Ottolenghi’s geroosterde aubergines
Iberico kotelet, snijbonen, tuinboontjes, gekonfijte roseval aardappel, jus van rode wijn en zomertruffel
Tarte Tartin van sjalotjes met citrusjus en geitenkaas
Tongrolletje op een risottokoekje
Varkensfilet met Pommes Dauphine en geglaceerde boontjes
Gefrituurde witte asperges met spinaziesalade en papajasalsa
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken