Cuisine Culinaire Rijnmond
Passie voor koken
Selectie van gerechten met foto
Klik op een foto voor het recept van het gerecht
Haring met rode bietengelei
Sint Jacobsschelpen gesauteerde kool en gebakken chorizo
Zeebaars met gebakken banaan en gekonfijte eendenmaagjes
Foie gras met Coquilles St. Jacques, witte kool, saus van witte port en krokantje van briochebrood
Preisoep met waterkers, mierikswortel en crème fraîche croûtes
Parelhoen op een bedje van noot en appel met een roomsaus
Hartige appelstrudel en honing-appelsorbet
Pimientos rellenos – Gevulde paprika’s
Facebook
Instagram
LinkedIn
© 2002 - 2024 Copyright Cuisine Culinaire Rijnmond. Alle rechten voorbehouden.
Welkom
Maand Menu's
De maandmenu's
Bestellijsten en Barbon
Bestellijsten en Barbon
Kook agenda
Op welke dag kookt elke brigade
Organisatie
Alles wat u wil weten over de vereniging
Evenementen
Recepten
Recepten en zoeken